Digitale transformatie

Klaar voor morgen

Het is bijna onmogelijk om in de waan van de dag op de hoogte te blijven van alle technologische ontwikkelingen. Laat staan te bepalen wat relevant is voor jouw bedrijf. Waar liggen kansen en bedreigingen?

Wij zorgen ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Vandaag aan de slag met de technologie van morgen

Big data, artificial intelligence, blockchain, voice chat, VR/AR; je hoort er de laatste tijd veel over.

Je weet dat je er iets mee moet, maar wat (en wanneer) precies? Wij implementeren de juiste technologieën op het juiste moment. Daarbij staan jouw bedrijfsdoelen centraal. Technologie is immers een middel, niet een doel op zich.

De voordelen van digitaal koploper zijn

Overleven

In de coronavirus is duidelijk geworden: bedrijven die digitaal achterlopen vallen massaal om. Digitale koplopers hadden minder problemen of groeiden zelfs.

Blije medewerkers

Wanneer mederwerkers worden meegenomen in de digitale transformatie, neemt hun tevredenheid toe. Een moderne (thuis)werkplek, fijne tools en automatisering maakt hun baan immers makkelijker en leuker! Dit maakt het makkelijker om goede medewerkers aan te trekken en vast te houden.

Blije klanten

Sinds het internet is het voor klanten steeds makkelijker geworden om bedrijven en producten te vergelijken. Verwachtingen van klanten nemen toe (denk aan levertijden en customer service via WhatsApp of social media). Stel de klant centraal door nieuwe technologieën optimaal in te zetten.

Winstgevend en wendbaar

Door digitaal voorop te lopen neemt de productiviteit toe en groeit de omzet. Tevens worden op diverse manieren kosten bespaard (marketing, klantbehoud, automatisering). Het resultaat is een winstgevend en wendbaar bedrijf.

Digitaal transformatie model

Fase 1: Beginfase

Het besef dat verandering noodzakelijk is voor de toekomst van het bedrijf groeit. Er worden enkele digitale initiatieven genomen, die veelal nog los van elkaar staan. De omzet en winst komen vooral uit de traditionele bedrijfsvoering. De winst neemt af door investeringen in digitale initiatieven. De data over de organisatie is verspreid en hierdoor lastig te analyseren. Er komt tevens nieuwe data bij en er wordt hard gewerkt om data aan elkaar te koppelen.

Fase 2: Tussenfase

In deze fase nemen de hoeveelheid digitale initiatieven toe. Na investeringen in nieuwe initiatieven groeit de winst telkens exponentieel. De beschikbaarheid en kwaliteit van data neemt toe. Slim datagebruik levert nu veel. Er wordt steeds kritischer gekeken naar nieuwe initiatieven.

Fase 3: Volwassen

Het hele bedrijf en haar partners zien de waarde in van digitale bedrijfsvoering. Er wordt intern en extern samengewerkt via aan elkaar gekoppelde platforms. Er is sprake van een integrale digitale bedrijfsvoering. Nieuwe initiatieven worden kritisch beoordeeld op hun toegevoegde waarde. De winst is verder toegenomen. Dit is geen eindstation, want veranderingen in de digitale wereld volgen elkaar razendsnel op!

De voordelen van van samenwerken met Decidas

Flexibiliteit

Geniet van flexibiliteit én betrokkenheid. We kunnen op locatie werken en verdiepen ons in jouw bedrijf. Je loopt geen werkgeversrisico en hoeft geen nieuwe medewerker aan te sturen.

Specialistische kennis

Profiteer van onze kennis en ervaring, opgedaan tijdens andere projecten in diverse sectoren.

Beschikbaarheid & Continuïteit

Geen problemen door vakanties, ziekte of onverwachts vertrek van medewerkers.

Kostenefficiënt

Betaal enkel voor de werkzaamheden die nodig zijn. Geen indirecte loonkosten, werkplek, etc.

Deze bedrijven gingen je voor

Doelgroep en prijs bepalen voor een 3D printing startup

Printties klopte bij Decidas aan om te sparren over de doelgroep en prijsstelling van één van hun producten: een gepersonaliseerde lamp.

Maatwerk Dashboard voor data uit Exact Globe Next en Carwise

Om actueler inzicht te krijgen in de financiële positie en trends, hebben we data uit Exact Globe Next en Carwise gebundeld en gevisualiseerd in een dashboard.

Tarieven

We maken jouw bedrijf al vanaf 1 dag per week stapsgewijs digitaal koploper. Bij een samenwerking vanaf 6 maanden profiteer je van lagere tarieven en voorrang op onze eenmalige projecten (gegarandeerde beschikbaarheid).

Voor eenmalige projecten rekenen we €85,- per uur

8 uur per week

€2497/maand

16 uur per week

€4497/maand

24 uur per week

€6497/maand

Digitale Transformatie Insights

Laat je inspireren door onze Insights over digitale transformatie.