Digitalisering

Klaar voor de toekomst.

Jaap en Karim

Aangenaam!

Jaap en Karim maken bedrijven winstgevender via marketing, digitalisering, automatisering en business intelligence.

Of bel direct +31 85 130 4271.

Als ondernemer is het bijna onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle technologische ontwikkelingen. En dan moet je ook nog eens uitzoeken wat interessant of zelfs noodzakelijk is voor jouw bedrijf! Wij zorgen ervoor dat je de concurrentie voorblijft.

Vandaag aan de slag met de technologie van morgen

De wereld wordt steeds digitaler. Begrippen als big data, artificial intelligence, blockchain en virtual reality vliegen je dagelijks om de oren.

Je weet dat je er iets mee moet, maar wat? En wanneer?

Wij implementeren de juiste technologieën op het juiste moment. Jouw doelen en strategie staan hierbij centraal. Technologie is immers een middel, en niet een doel op zich.

Waarom digitaal voorop lopen?

Digitaal koploper zijn is een keuze (en pakt meestal goed uit). Voorop lopen in onze ogen echter noodzakelijk. Waarom? Hierom:

Overleven. Tijdens de coronacrisis werd duidelijk dat bedrijven die digitaal achterlopen massaal omvallen. Digitale koplopers hadden minder problemen en groeiden vaak zelfs!
Klanttevredenheid verbeteren. Klanten krijgen steeds hogere verwachtingen. Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat digitaal sterke bedrijven 15-20% beter scoren op klanttevredenheid; met 20-40% lagere klantenservice kosten en 20% hogere conversie/groei (bron).
Blije medewerkers. Wanneer medewerkers worden meegenomen in digitale transformatie, neemt hun werkplezier toe. Fijne tools en automatisering maakt hun baan makkelijker en leuker. Zeer belangrijk met de krapte op de arbeidsmarkt!

Deze bedrijven hebben we geholpen met digitalisering

MCH-logo
koelvoertuig-logo
ABP-logo
123-parking-logo

Digitaliseren met Decidas

Specialistische kennis. Profiteer van onze kennis en ervaring, opgedaan tijdens projecten in diverse sectoren.
Flexibiliteit & Betrokkenheid. We verdiepen ons in jouw bedrijf en werken regelmatig op locatie. Je loopt geen werkgeversrisico en kan eenvoudig op- of afschalen.
Beschikbaarheid & Continuïteit. Geen problemen door vakanties, ziekte of onverwachts vertrek van een medewerker.
Kostenefficiënt. Betaal enkel voor de werkzaamheden die nodig zijn. Geen (in)directe loonkosten, premies, verzekeringen, werkplek, opleidingen, etc.

Interesse? Maak vrijblijvend kennis!

We brengen jouw huidige situatie, kansen en bedreigingen in kaart.