Datagedreven werken

Zo monitor je jouw sales en motiveer je jouw salesteam

1 maart 2021

Je salesteam blijven motiveren is één van de belangrijkste dingen om te doen binnen een bedrijf. Lees hier hoe het monitoren van je sales hierbij kan helpen!

Marketing & data: 5 SEO-KPI’s die je kan meten

22 februari 2021

Met behulp van data en het bestuderen ervan verhoog je de kansen op succes met je bedrijf. Lees hier alles over SEO-KPI’s wat je moet meten!

Hoe onttrek je inzicht uit data?

8 februari 2021

Bruikbare inzichten halen uit data is inmiddels een noodzaak geworden voor ieder bedrijf, hoe groot of klein ook. Lees hier hoe je inzichten onttrekt uit data!

Datagedreven werken: Business Intelligence voor het MKB

11 januari 2021

Business Intelligence kan je als mkb’er naar het volgende niveau tillen. Maar wat draagt datagedreven werken nu precies bij? Lees het hier!

8 belangrijke bedrijfsmetrics die je kan meten

1 december 2020

Bedrijfsmetrics kunnen je veel inzichten bieden en je bedrijf succesvoller maken. Lees hier welke bedrijfsmetrics je absoluut moet meten voor je bedrijf!

Data dashboards: Stoppen met Excel en PowerPoint voor Rapportages

12 november 2020

Tijd om effectief te werken en Excel en PowerPoint achterwege te laten. Na dit artikel gelezen te hebben, wil je alleen nog maar data dashboards gebruiken!

Maak gebruik van prognoses met behulp van een data dashboard

5 november 2020

Prognoses maken is belangrijk, en een snelle en effectieve manier om dit te doen is met data dashboards! Lees hier hoe dat in zijn werk gaat!

KPI’s: hou de prestaties van je bedrijf in de gaten + tips

29 oktober 2020

De prestaties van je bedrijf bijhouden is ontzettend belangrijk. Met Key Performance Indicators wordt dit makkelijk gemaakt. Lees hier hoe precies!

Starten met data-analyse als MKB’er: een stappenplan

15 oktober 2020

Als je er als MKB’er alles uit wil halen wat erin zit, dan is starten met data-analyse een goede manier om dat te doen. Lees hier hoe je dat doet!

Wat is een data dashboard? Uitleg, meerwaarde & tips

1 oktober 2020

Investeren in een data dashboard kan je veel tijd, moeite en middelen schelen. Lees hier hoe jij een data dashboard kunt implementeren in je bedrijf!