Over Decidas

Decidas is opgericht door Jaap van Leent en Karim Tazmi. Zij hebben een hekel aan onvervuld potentieel. Op school en in bijbaantjes konden ze niet het maximale uit zichzelf halen. Ze wilden meer en vooral sneller leren. Daarom gingen ze al op jonge leeftijd ondernemen.

Met Decidas halen Jaap en Karim het maximale uit klanten en zichzelf. Dat geeft veel voldoening en is een uitstekende reden om elke dag vroeg uit de veren te komen.

Onze missie

Het maximale uit bedrijven halen door onvervuld potentieel te ontdekken en benutten

Onze kernwaarden

Ambitieus

Stilzitten is niets voor ons. Er is altijd iets wat beter kan, en daar werken we samen naartoe. We vinden het belangrijk om heldere doelen te hebben en kunnen slecht tegen stagnatie. In bedrijven waar veel verandert, zijn we op ons best.

Betrokken

We hebben er bewust voor gekozen om altijd voor maximaal 8 'vaste' bedrijven te werken. We voelen ons sterk verbonden met onze opdrachtgevers. We doen niet alleen wat gevraagd wordt, maar wat er nodig is. Samen groeien we razendsnel.

Innovatief

De wereld verandert in rap tempo. Uit de meest onverwachtse hoeken ontstaan nieuwe spelers of verdwijnen bedrijven die jarenlang de markt domineerden. Wij volgen niet alleen de nieuwste ontwikkelingen, maar experimenteren er ook dagelijks mee.

Creatief

Problemen zijn er om opgelost te worden. En om problemen op te lossen, moet je creatief zijn. We komen op slimme ideeën door ons inlevingsvermogen, analytische vermogen en doorzettingsvermogen.

We werken o.a. met:

Decidas-tableau
Decidas-Exact
Decidas-power_bi
Decidas-Salesforce
Decidas-GMP
Decidas-Sap
Decidas-alteryx
Decidas-Shopify
Decidas-postgresql
Decidas-Afas

Learn-Act-Grow Model

Decidas werkt Kaizen (continu verbeteren, iteratief) via ons eigen model.

Learn

Succes begint bij een goed plan. In de Learn-fase stellen we KPI’s die perfect aansluiten bij de bedrijfsdoelen. We kijken welke data waar staat en wat er nu mee wordt gedaan.

Act

Vervolgens is het tijd voor actie! Aan een slim plan heb je niks, wanneer je daarna stil blijft staan. In deze fase bundelen we data (en schonen het op), bouwen we een database en ontwerpen we een maatwerk dashboard.

Grow

In de laatste fase is het tijd voor reflectie. Vanuit de inzichten via de eerste versie van het dashboard ontstaan vaak nieuwe wensen en vervolgstappen. Simpele wijzigingen pakken we direct op, voor complexe zaken maken we een nieuw plan.

LAG-Model-4

Decidas en Knowify gaan samen verder als Summix.

Decidas en Knowify hebben besloten om de handen ineen te slaan. Knowify is een vooraanstaand Rotterdams bedrijf dat, net als wij, gespecialiseerd is in data en business intelligence. We gaan samen verder onder een nieuwe naam: Summix.