Subverwerkers

Laatst bijgewerkt op: 19 januari 2021

Om onze diensten te kunnen uitoefenen en de online marketing van onze opdrachtgevers te kunnen uitvoeren, maken we gebruik van diverse tools en platformen. Omdat we bij enkele van deze bedrijven gegevens opslaan, zijn dit verwerkers en/of subverwerkers in het kader van de Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG).

Met hen hebben we verwerkersovereenkomsten afgesloten om ervoor te zorgen dat de persoonsgegevens veilig verwerkt worden en de privacy van jou en jouw klanten gewaarborgd is.

We zorgen er waar mogelijk voor dat je data nooit de EU verlaat. Bij sommige partners is dit helaas niet mogelijk. We minimaliseren het gebruik van deze diensten en controleren de betrouwbaarheid van hen (bijvoorbeeld of ze vallen onder de Privacy Shield).

Moneybird

We gebruiken Moneybird als administratiesoftware.

✓ Verwerkingsovereenkomsten getekend

Google

G-suite

Voor onze interne processen (mailen, agenda, opslag van documenten) maken we gebruik van G-suite. Wanneer er klantenlijsten doorgestuurd worden, verwijderen we deze na het uitvoeren van de activiteiten. Deze informatie slaan we dus niet langer op dan noodzakelijk.

✓ Verwerkingsovereenkomsten getekend

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor de statistieken van onze website en om inzicht te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid.

✓ Verwerkingsovereenkomsten getekend

Mailchimp

We gebruiken Mailchimp om nieuwsbrieven te sturen aan klanten, relaties en mensen die zich hiervoor via onze website hebben ingeschreven.

✓ Verwerkingsovereenkomst getekend

Cloud86

Deze website wordt gehost op servers in Nederland door de hostingprovider Cloud86.

✓ Verwerkingsovereenkomst getekend

ManageWP

We gebruiken ManageWP om onze website eenvoudig bij te werken en als externe back-up locatie (op Europese servers).

✓ Verwerkingsovereenkomst getekend

Decidas en Knowify gaan samen verder als Summix.

Decidas en Knowify hebben besloten om de handen ineen te slaan. Knowify is een vooraanstaand Rotterdams bedrijf dat, net als wij, gespecialiseerd is in data en business intelligence. We gaan samen verder onder een nieuwe naam: Summix.